Οι συναυλίες του Ιουλίου στο Sani Festival 2019 και μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά στην ακύρωση της παράστασης για 26 και 27 Ιουλίου.

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων του Sani Festival, το Σάββατο 20 Ιουλίου, η συναυλία θα κινηθεί σε ρυθμούς Κούβας, στην ενότητα Classical Waves.  Ο Joachim Horsley, ένας αναγνωρισμένος μουσικός, συνθέτης και ενορχηστρωτής ανεβαίνει στον Λόφο της Σάνης στην πρώτη και αποκλειστική εμφάνισή του στην Ελλάδα.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου  θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μουσική συνάντηση Charles Lloyd με τους Reuben Rogers, Eric Harland και προσκεκλημένους την  Μαρία Φαραντούρη, Τάκης Φαραζή και Σωκράτη Σινόπουλοη οποία είχε αναβληθεί λόγω της πρόσφατης θεομηνίας  και τραγικών συμβάντων στη Χαλκιδική.

Λόγω σοβαρού τραυματισμού του Jean-Baptiste Thierrée, ενός από τους δυο βασικούς συντελεστές της παράστασης Le Cirque Invisible de Victoria Chaplin et JeanBaptiste Thierrée / TheInvisible CircusPerformance, οι προγραμματισμένες παραστάσεις για 26 & 27 Ιουλίου δυστυχώς ακυρώνονται.

Στη θέση της εκδήλωσης αυτής θα πραγματοποιηθεί συναυλία κλασικής μουσικής με τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Γιώργο Εμμανουήλ Λαζαρίδη, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο βιολοντσελίστα της Κρατικής Ορχήστας Θεσσαλονίκης, Χρήστο Γρίμπα, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στη ρωσική μουσική. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας