Σαντορίνη

Καθώς η Σαντορίνη αποτελεί σημείο αναφοράς για τα boutique ξενοδοχεία, η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ετοιμάζει μια ιδιαίτερη θεματολογία για τον δημοφιλή προορισμό.

Έχοντας επισκεφθεί ήδη, 7 σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, το 100% Hotel Workshop Tour μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας τη Σαντορίνη ως επόμενή του στάση. Με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αυξημένο, το φετινό workshop θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο De Sol του ομίλου Caldera Collection, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στις 10:00, με ελεύθερη είσοδο για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού.

Το φετινό κεντρικό θέμα του 100% Hotel Workshop Tour είναι η ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού Boutique ξενοδοχείου, από την Αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι και το Sales Strategy, με παρουσιάσεις που έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αύξηση της κερδοφορίας μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του workshop αποτελεί η συνεχής διάδραση με το κοινό.

Εκτός από τους επιλεγμένους ομιλητές, την Hotelier Academy αλλά και τα στελέχη της Demand, που αποτελεί τη διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour & του 100% Hotel Show, στο workshop συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες διαμορφώνοντας ένα mini εκθεσιακό event. Οι επισκέπτες, εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες των παρουσιάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα case studies, ενώ θα μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των εταιρειών που θα παρευρεθούν.

Για να παρακολουθήσετε το Workshop, μπορείτε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας