Η SriLankan Airlines εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έναρξη λειτουργίας της ελεύθερης visa κατά την άφιξη στη χώρα που θα παρέχει στο εξής η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα στους πολίτες 48 χωρών της Αυστραλίας, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής από την 1η Αυγούστου για περίοδο έξι μηνών.

Η κίνηση αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας για την τόνωση του τουρισμού στο νησί του Ινδικού Ωκεανού, δήλωσε μια εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Ο εθνικός μεταφορέας της Σρι Λάνκα βρίσκεται στο προσκήνιο των παγκόσμιων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, σε συνεργασία με πλήθος εταιριών, από τον Οργανισμό Τουρισμού της Σρι Λάνκα μέχρι ξενοδοχεία, ταξιδιωτικούς πράκτορες και tour operators.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν χρήση αυτής της διευκόλυνσης θα μπορούσαν να ταξιδέψουν με το εθνικό αερομεταφορέα της Σρι Λάνκα στο στόλο των σύγχρονων αεροσκαφών με τις τελευταίες ανέσεις, όπως είναι τα κρεβάτια στην Business Class και η ψυχαγωγία κατά τις πτήσεις.

Η αεροπορική εταιρεία κέρδισε μια σειρά πρόσφατων διεθνών βραβείων, συμπεριλαμβανομένης της «Παγκόσμιας Ηγέτιδας Αερογραμμών στον Ινδικό Ωκεανό» στα Παγκόσμια Travel Awards και της «Κορυφαίας Ασιατικής Αεροπορική Εταιρείας στον Ινδικό Ωκεανό» στα World Travel Awards Asia & Australasia.

Η SriLankan Airlines, μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής εταιρίας oneworld, εκμεταλλεύεται δίκτυο δρομολογίων 111 πόλεων σε 48 χώρες από το κέντρο της πρωτεύουσας στο Colombo και συνδέεται επίσης με περισσότερες από 1.000 πόλεις σε 160 χώρες μέσω των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας