Στην Ασία το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Η έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά συνεχίζει την περιοδεία της στη Νοτιοανατολική Ασία και την Άπω Ανατολή, προβάλλοντας τα τεχνολογικά επιτεύγματα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού σε χιλιάδες επισκέπτες.

Με την ονομασία «The Hi-tech inventions of the Ancient Greeks», η έκθεση ξεκίνησε την περιοδεία της από τη Νότια Κορέα. Από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2017, 1.500.000 επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα εκθέματα, θαύμασαν το τεχνολογικό επίπεδο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και διαπίστωσαν ότι αποτελεί το θεμέλιο για πολλές επιστήμες και τεχνικές της νεωτερικής εποχής. Η έκθεση προβλήθηκε στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης και ο Κώστας Κοτσανάς, δημιουργός της Έκθεσης και του Μουσείου, βραβεύτηκε από την Ένωση Μουσείων Επιστημών Ασίας.θεμέλιο για πολλές επιστήμες και τεχνικές της νεωτερικής εποχής. Η έκθεση προβλήθηκε στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης και ο Κώστας Κοτσανάς, δημιουργός της Έκθεσης και του Μουσείου, βραβεύτηκε από την Ένωση Μουσείων Επιστημών Ασίας.θεμέλιο για πολλές επιστήμες και τεχνικές της νεωτερικής εποχής. Η έκθεση προβλήθηκε στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης και ο Κώστας Κοτσανάς, δημιουργός της Έκθεσης και του Μουσείου, βραβεύτηκε από την Ένωση Μουσείων Επιστημών Ασίας.

Από τις 16 Μαΐου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, η έκθεση φιλοξενείται στο Εθνικό Μουσείο Επιστημών, στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Από τις 19 Οκτωβρίου 2018 έως τις 17 Μαρτίου 2019, θα φιλοξενηθεί στο Science Center της Σιγκαπούρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας