Με προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες & λύσεις για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, το 100% Hotel Show επιβεβαιώνει το ρόλο του ως συστηματική πλατφόρμα για την ενίσχυση και ανάδειξη του Ξενοδοχειακού Design.

Φτάνοντας στην 5η του διοργάνωση, το 100% Hotel Show έχει ήδη αποδείξει τη σημαντική συνεισφορά του στο Ξενοδοχειακό Design, καθώς παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου και δίνει στοχευμένες λύσεις στους ξενοδόχους που επισκέπτονται την έκθεση.

Η προσέγγιση του ξενοδοχειακού Design δεν σταματά μόνο στους εκθέτες, αλλά ενισχύεται με τα Hotel Design Awards, τα οποία καθιερώνονται πλέον ως ο κορυφαίος Θεσμός για το Ξενοδοχειακό Design, αναδεικνύοντας τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία και δίνοντας έμπνευση στους επισκέπτες.

Η φετινή όμως διοργάνωση, έχει να παρουσιάσει ακόμη πιο upgraded και συναρπαστικές προτάσεις για τους ξενοδόχους και τους αρχιτέκτονες που θα επισκεφτούν την έκθεση, από τις 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Hotel Design Brands για όλα τα Στάδια ανάπτυξης ενός Ξενοδοχείου

Είναι γνωστό ότι η εκθεσιακή δομή του 100% Hotel Show είναι προδιαγεγραμμένη σύμφωνα με τα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Έτσι, οι πρώτες ενότητες που συναντά ένας επισκέπτης αφορούν την κατασκευή και την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, από την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή μέχρι και το Interior & Exterior Design. Με τις εταιρείες των ενοτήτων αυτών να στήνουν άκρως εντυπωσιακά περίπτερα και τους επισκέπτες να συναντούν εξειδικευμένα στον ξενοδοχειακό τομέα που είναι σε θέση να τους δώσουν ουσιαστικές λύσεις και ιδέες, το 100% Hotel Show αναμένεται να γίνει το βασικό σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη μερικών από τα καλύτερα ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα. Για την καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψής σας, προτείνεται να προκαθορίσετε επαγγελματικά ραντεβού με τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο του www.hotelshow.gr, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους τους εγγεγραμμένους Επισκέπτες.

Τα Hotel Design Awards γίνονται θεσμός

Τα τέταρτα Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, τα οποία σε λίγα μόλις χρόνια έχουν εξελιχθεί σε αυτόνομο θεσμό υψηλής σημασίας για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design, βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Με τον αριθμό των συμμετοχών να έχει σπάσει ρεκόρ και την κριτική επιτροπή να διακρίνεται για την αυστηρότητα και την αντικειμενική της προσέγγιση, θα παρουσιαστούν για άλλη μια χρονιά τα πιο εμπνευσμένα ξενοδοχειακά έργα. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο MEC Παιανίας, ενώ οι νικητές θα αποκτήσουν σημαντική διεθνή προβολή μέσω της καμπάνιας εξωστρέφειας ‘Greeks Teach Hospitality’.

Εντυπωσιακές κατασκευές από διακεκριμένα Αρχιτεκτονικά Γραφεία

Για την ολοκλήρωση της εμπειρίας, το 100% Hotel Show συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία, δημιουργώντας installations και χώρους που θα αναδείξουν τη design εμπειρία της έκθεσης.

Το εντυπωσιακό Hotelier Workshop Stage και το καθιερωμένο Lounge της έκθεσης που αποτελεί το σημείο αναφοράς των επισκεπτών, παίρνουν νέα, εντυπωσιακή μορφή. Ταυτόχρονα, νέες ενότητες με εντυπωσιακό σχεδιασμό, όπως το Digital Square και το Gastronomy Village, έρχονται να διαμορφώσουν μια μοναδική εκθεσιακή εμπειρία. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός βέβαια, ξεκινάει όπως πάντα από την είσοδο του 100% Hotel Show, στην οποία θα στηθεί μια σχεδιαστική έκπληξη για τους επισκέπτες.

Στη συνολική αρχιτεκτονική προσέγγιση του 100% Hotel Show, αξιοσημείωτη είναι και η συνεισφορά της Αρχιτέκτονος Μαρίας Παπαχρήστου, η οποία έχει συμβάλει στο γενικό σχεδιασμό στοιχείων της έκθεσης, δίνοντας μια upgraded μορφή στις εκθεσιακές κατασκευές και ενισχύοντας τον Premium Χαρακτήρα του Event.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας