Ο όμιλος webhotelier | primalres, από τους μεγαλύτερους παρόχους λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας της ελληνικής αγοράς, ανακοινώνει ότι το σύστημα διαχείρισης καταλυμάτων (Property Management System) Hotel Works της εταιρείας BlueByte Software εντάσσεται στο οικοσύστημα προϊόντων του.

Με περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις τόσο σε μεμονωμένα ξενοδοχεία όσο και σε αλυσίδες, τo Hotel Works είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα συστήματα PMS της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει πλήθος εργαλείων που καλύπτουν τις ανάγκες του Front Office όσο και του Back Office. Πλαισιώνεται από ομάδα εξειδικευμένων εφαρμογών και διασυνδέσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών ενός ξενοδοχείου όπως ενδεικτικά: POS, wireless POS, multi F&B και multi hotel, σύνδεση τηλεφωνικού κέντρου, σύνδεση με τη Γενική Λογιστική κλπ. Στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας των δύο εταιρειών, στην webhotelier | primalres εντάσσεται και το σύστημα F&B Works: Πρόκειται για ένα λογισμικό διαχείρισης αγορών αλλά και πωλήσεων επισιτιστικών μονάδων το οποίο μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης πολλαπλών σημείων πώλησης POS κατανεμημένα ακόμη και σε απομακρυσμένες γεωγραφικές τοποθεσίες που διαχειρίζονται διαφορετικές ομάδες ειδών, όλα ενοποιημένα σε μία βάση δεδομένων με online συνδέσεις.

Με τη συμφωνία αυτή η webhotelier | primalres εδραιώνει την παρουσία της στην αγορά των συστημάτων διαχείρισης καταλυμάτων (PMS) προσφέροντας πλέον στους πελάτες της ένα εύρος λύσεων που περιλαμβάνει το Hotelizer Cloud PMS, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης Loggia, και από σήμερα και το Hotel Works PMS. Ταυτόχρονα, η τεχνογνωσία του online business των ανθρώπων της webhotelier | primalres και η σε βάθος γνώση των PMS της ομάδας στελεχών του Hotel Works αναμένεται σύντομα να δημιουργήσουν πολλαπλές συνέργειες προς όφελος της ελληνικής ξενοδοχίας.

Σχετικά με τον όμιλο webhotelier | primalres:

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, ο όμιλος webhotelier | primalres προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ταξιδιωτικής τεχνολογίας έχοντας υλοποιήσει περισσότερες από 16.000 εγκαταστάσεις σε 9.000+ ξενοδοχεία σε 38 χώρες. Το οικοσύστημα προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει τη μηχανή κρατήσεων WebHotelier, το primalRES channel manager, τα cloud-based συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων (PMS) Hotelizer και Loggia, καθώς και ένα δυναμικό Β2Β marketplace direct κρατήσεων με 35.000+ ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το οικοσύστημα ολοκληρώνεται από μια σειρά διασυνδεδεμένων συστημάτων και εφαρμογών όπως Global Payment Gateway, Metasearch Connectivity, Social & Reputation Management, σουίτα αναλύσεων/αναφορών σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης και την πλατφόρμα βελτίωσης του conversion RateParity.

Σχετικά με την BlueByte Software:

Η BlueByte Software ιδρύθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη από ειδικούς επιστήμονες ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής. Ανάμεσα στα προϊόντα της περιλαμβάνονται το Insurance Works, λογισμικό που εμπιστεύονται πάνω από 4.000 ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει έδρα στην Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και ένα δίκτυο συνεργατών σε 45 πόλεις ανά την Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας