Στρουγκάτο

Η εταιρεία Στρουγκάτο παρουσιάζει ένα ελληνικό προϊόν από την σειρά MARKO POLO, την Ντομάτα Ψιλοκομμένη – Κονκασέ 2.5Kg, για ευκολία και ασύγκριτη γεύση στην κουζίνα.

Το παραπάνω προϊόν είναι ακόμα ένα αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να φέρνει βέλτιστες λύσεις στις ανάγκες της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στη δημιουργία μιας σειράς ειδικά επιλεγμένων προϊόντων, παρασκευασμένα, τυποποιημένα και συσκευασμένα για την Μαρκόπουλος – Στρουγκάτο.

Η Στρουγκάτο δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίου τροφοδοσίας ειδών διατροφής προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από το 1992 ενώ έχει εστιάσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον χώρο της εστίασης και στην συνεχή διεύρυνσή της γνώσης του αντικειμένου και των προϊόντων για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει.

Η εταιρεία διαθέτει υπηρεσίες που απευθύνονται σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, mini-market, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και γενικότερα όλο τον κόσμο της μαζικής εστίασης, εφοδιάζοντας μικρές και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας