Η Eταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Orbis Hotel Group -AccorHotels.

Η Orbis Hotel Group, θυγατρική της Γαλλικής AccorHotels και διαχειριστής των Ξενοδοχείων της  στην Ανατολική Ευρώπη, εγκαινιάζει την παρουσία της στη Σερβία με το άνοιγμα του Mercure Belgrade Excelsior το Σεπτέμβριο του 2017, το οποίο θα διοικείται από την Orbis Hotel Group στα πλαίσια της σύμβασης με την ιδιοκτήτρια και επενδύτρια εταιρεία ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Ξενοδοχείο διατηρητέο από την εποχή του μεσοπολέμου διαθέτει 73 δωμάτια με δυνατότητα επέκτασης έως τα 130, ένα εστιατόριο και μια αίθουσα εκδηλώσεων και βρίσκεται στην καρδιά του Βελιγραδίου, στην περιοχή των βασικών Δημοσίων κτιρίων. Με την ευκαιρία της ένταξης του στη διεθνούς φήμης αλυσίδα Mercure θα συνδεθεί άμεσα με το δίκτυο πωλήσεων και marketing της AccorHotels σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία του Mercure brand στην πόλη του Βελιγραδίου μέσω της νέας συνεργασίας μας με την AccorHotels. Στόχος  αυτής της συνεργασίας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία του Βελιγραδίου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και το Ξενοδοχείο Excelsior να είναι πλέον μέλος μιας δυνατής και αξιοσέβαστης ξενοδοχειακής αλυσίδας παγκοσμίως»,   είπε η κυρία Χλόη Λασκαρίδη στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Γαλλική Πρεσβεία του Βελγίου.

Στη δεξίωση που παρέθεσε η Γαλλική πρεσβεία μετά τη συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της AccorHotels κύριος Gilles Clavie, ο πρέσβης της Ελλάδος κύριος Ηλιάδης, η Υπουργός Τουρισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, ο νέος ιδιοκτήτης της Alpha Bank κύριος Kostic, η οικογένεια Λασκαρίδη και η διοίκηση των Ξενοδοχείων της  ΛΑΜΨΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας