Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προγραμματίζει να παρουσιάσει σε tour operators και δημοσιογράφους της Ισπανίας, το τουριστικό προϊόν του προορισμού, σε ειδική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΙΒΤΜ 2023 της Βαρκελώνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Στόχος της δράσης, είναι να επεκταθούν οι απευθείας πτήσεις και από άλλες ισπανικές πόλεις, καθώς η ισπανική αγορά έχει ιδιαίτερη δυναμική με τεράστιες προοπτικές σε όλους τους τομείς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, πάνω από 700 εκατομμύρια άνθρωποι ομιλούν την ισπανική γλώσσα.

Περαιτέρω, σκοπός της παρουσίασης των Ιονίων Νησιών στη Βαρκελώνη, είναι η προσέλκυση ενός εξειδικευμένου κοινού, το οποίο ταξιδεύει όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και για τα μουσεία, τα μνημεία, την πολιτιστική κληρονομιά, τον πλούτο της Ελλάδας και τις νέες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η χώρα.

Μεταξύ άλλων, στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα διανεμηθούν δωρεάν φυλλάδια για τα Ιόνια Νησιά στην ισπανική γλώσσα, καθώς και ο ισπανόφωνος τουριστικός Οδηγός Atenas en el bolsillo, στον οποίο εμπεριέχεται ειδικό αφιέρωμα για τα νησιά του Ιονίου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας