Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, oργανώνουν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά, αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα θερινό σχολείο με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα».

Στόχος του θερινού σχολείου είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και προηγμένων πρακτικών ψηφιακής επιχειρηματικότητας για ανάπτυξη καινοτομίας στο δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο του τουρισμού.

Το Θερινό Σχολείο έχει διάρκεια μιας εβδομάδας (Κέρκυρα, 6 – 12 Ιουλίου 2017), όπου οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς στο χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ενημερωθούν για βέλτιστες ψηφιακές επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν αναπτυχθεί από εξέχοντες επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού.

Θα συμμετέχουν, επίσης, σε πρακτικά εργαστήρια εξοικείωσης με νέα τεχνολογικά εργαλεία για τον τουρισμό με σκοπό τη σχεδίαση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων στον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας