Θεσσαλία

Η Θεσσαλία συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT 2019 που πραγματοποιήθηκε 12-14 Μαρτίου 2019 στη Μόσχα, στα πλαίσια των δράσεων για την προβολή του τουριστικού της προϊόντος.

Ειδικότερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), υποδέχτηκε το κοινό της MITT 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre, προβάλλοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Θεσσαλίας και εστιάζοντας στο ιδιαίτερο προφίλ και τις προτιμήσεις του ρωσικού κοινού.

Μεγάλη υπήρξε η προσέλκυση των Ρώσων ταξιδιωτών που ενδιαφέρθηκαν για τις προσκυνηματικές διαδρομές, τα βυζαντινά μνημεία, τους εκκλησιαστικούς θησαυρούς, τον πολιστικό, γαστρονομικό και θαλάσσιο τουρισμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Τ. Ρωσίας & Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ ), υπάρχει μεγάλη τουριστική ζήτηση από τη Ρωσία για την Ελλάδα, με αύξηση έως 15% στις προκρατήσεις στα οργανωμένα ταξίδια για το έτος 2019. Οι Ρώσοι tour operators είναι πολύ αισιόδοξοι για την τρέχουσα περίοδο, με πολύ ικανοποιητικά στοιχεία για την Ελλάδα, καθώς αποτυπώνουν διατήρηση της ανοδικής πορείας των τελευταίων ετών και με τη θετική αυτή δυναμική αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο οι αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας