τυροκομικά «Θυμέλης»

Τα τυροκομικά «Θυμέλης», με έδρα την Μυτιλήνη είναι πλέον μέλος του δικτύου ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα για σύμπραξη εγχώριων επιχειρήσεων με κοινό στόχο τα πρωτότυπα Ελληνικά προϊόντα καθώς και την τήρηση της ελληνικότητας της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας τους.

Με έδρα το χωριό Άντισσα της Λέσβου η τυροκομική εταιρεία Ε. Θυμέλης, ιδρύθηκε το 1944, ξεκίνησε από μια πρωτοβουλία του Ευριπίδη Θυμέλη σε συνεργασία με τους συντοπίτες του, αφουγκραζόμενοι τις συλλογικές ανάγκες του νησιού για προμήθεια των συγκεκριμένων ειδών.

Τα παραδοσιακά προϊόντα του νέου Μέλους ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τα οποία είναι ονομαστά σε όλη τη χώρα και διακρίνονται για την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση τους, προέρχονται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα ημέρας .

Το γάλα παραλαμβάνεται και φυλάσσεται με τρόπο που διαχωρίζει τοπογραφικά τις γαλακτοκομικές μονάδες του νησιού, ώστε να διατηρείται η ποιοτική ταυτότητα της παραγωγής.

Σημειώνεται ότι η «Θυμέλης» συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμαρκετ με συνολική παραγωγή που ξεπερνά τους 400 τόνους κασέρι, 60 τόνους γραβιέρα και λαδοτύρι καθώς και 150 τόνους φέτα αποδεικνύοντας το πάθος για δημιουργία και συνεχή εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας