Τουρισμός Για Όλους

Τις 424.031 έφθασαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού. Ωστόσο δημιουργούνται ερωτήματα για το κατά πόσο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουν να πάνε φέτος διακοπές οι ωφελούμενοι.

Ο λόγος που γίνεται η παραπάνω αναφορά είναι γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων-Ωφελουμένων και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων. Μετά από εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων. Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο.

Να σημειωθεί πως σήμερα έχουμε 13 Ιουλίου και για να κάνουμε μία περίληψη των όσων αναφέρει το υπουργείο θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για την ανάρτηση των απορριφθέντων, οι οποίοι κατόπιν θα έχουν το δικαίωμα ένστασης. Οι ενστάσεις θα πρέπει να εξεταστούν –άγνωστο πόσες θα είναι και πόσος χρόνος θα χρειαστεί- και αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες με δικαιούχους και αποκλειόμενους, για να ακολουθήσει κατόπιν η κλήρωση και η έκδοση των e-vouchers.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας