Το Neptune Hotels στο Μαστιχάρι της Κω, ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία του νέου του λογότυπου και της ιστοσελίδας του, ενώ παράλληλα μετονομάζεται σε Neptune Luxury Resort.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανανεωμένη ταυτότητα του Neptune Luxury Resort αποτυπώνει τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου και ενισχύει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα στην Κω. Με αυτήν την ανανέωση, το πολυτελές ξενοδοχείο διατηρεί την αφοσίωσή του για συνεχή βελτίωση και ανανέωση, με στόχο να προσφέρει μια ακόμη πιο εναρμονισμένη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του. Η ιστοσελίδα του Neptune αναπτύχθηκε από την Mozaik Hospitality, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων για ξενοδοχεία.

Μέσω του νέου λογότυπου και ιστοσελίδας, το Neptune Luxury Resort αναδεικνύει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, την ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρει, αλλά και το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει.
«To νέο μας όνομα, αλλά και το καινούργιο λογότυπο αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εμπειρία που έχουν οι επισκέπτες στο Neptune. Επιπρόσθετα, ο νέος ιστότοπος αντανακλά την αφοσίωσή μας για συνεχή βελτίωση και ανανέωση» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Neptune Luxury Resort, Κώστας Ζαρίκος. «Κατανοούμε τη σημασία του να παρέχουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες μας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους – αλλά πριν και μετά από αυτές και είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος μας ιστότοπος θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Η σχεδίαση είναι απλή και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πρόσβασης σε πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας