Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC POESIA στάθμευσε την Τετάρτη 10 Μαΐου στο λιμάνι του Πειραιά. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο έχει εκτόπισμα 92.627 τόνων, με χωρητικότητα 3.600 επιβατών και 1.000 μελών πληρώματος.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι.

Φυσικά, η άνεση και η πολυτέλεια του πλοίου δεν εξαντλείται στις καμπίνες: 16 εστιατόρια & bars, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 4 Jacuzzi, 3 πισίνες, μια γιγαντιαία οθόνη κινηματογράφου δίπλα στην πισίνα, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τις παροχές μια αξέχαστης και χαλαρωτικής κρουαζιέρας.

Προερχόμενο από την Βενετία, το MSC POESIA ξεκίνησε ήδη τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο. Από τις αρχές Ιουνίου θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο Πειραιάς – Άγιοι Σαράντα (Αλβανία) – Ντουμπρόβνικ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία)  – Μπάρι (Ιταλία) – Κατάκολο – Μύκονο – Πειραιάς. Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη όλο το καλοκαίρι έως και τα τέλη Οκτωβρίου.

Η εταιρεία  MSC Cruises είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιερών με 13 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια και με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Μόλις το 2003 ναυπηγήθηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο MSC Lyrica, το οποίο ανακαινίστηκε το 2015 μαζί με τα άλλα τρία κρουαζιερόπλοια της ίδιας σειράς.

Το επόμενο βήμα ανάπτυξης της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει, αφού σε λίγες μέρες (3 Ιούνιου 2017) θα εγκαινιαστεί το πρώτο πλοίο της νέας σειράς Meraviglia, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, 167.600 τόνων, χωρητικότητας  4.500 επιβατών.

Στις αρχές Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται  και το MSC Seaside της νέας σειράς Seaside 154.000 τόνων και χωρητικότητας 5.000 επιβατών.

Η εταιρεία εφαρμόζει για όλα της τα κρουαζιερόπλοια ένα αυστηρό πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην προσέγγιση αυτή του MSC POESIA στον Πειραιά, η TOP KINISSIS που αντιπροσωπεύει την MSC Cruises στην Ελλάδα και στην Κύπρο, προσκάλεσε εκπροσώπους 25 ταξιδιωτικών γραφείων και δημοσιογράφους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο υπέροχο πλοίο, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Τους πράκτορες υποδέχτηκαν οι κ.κ. Νίκλης Αλεξάνδρου, Εκτελεστικός Διευθυντής του TOP KINISSIS Κύπρου, Laura Damiano, Διευθύντρια Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της MSC Cruises και Γιώργος Αντώναρος, Γενικός Διευθυντής της TOP KINISSIS Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας