Το Prince Hotels με έδρα την Ιαπωνία άνοιξε το πρώτο διεθνές ξενοδοχείο πέντε αστέρων υπό την επωνυμία «Prince Akatoki» στο Λονδίνο. Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Prince Hotels στην Ευρώπη.

Για να διασφαλίσει ότι το ξενοδοχείο που εδρεύει στο Λονδίνο προωθεί την Ιαπωνική κουζίνα, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Ray Geotz πέρασε χρόνο με τους επικεφαλής της εταιρείας στην Ιαπωνία ενώ ένας Ιάπωνας σεφ επισκέφτηκε το ξενοδοχείο για να εκπαιδεύσει το προσωπικό. Το ξενοδοχείο, στο Great Cumberland Place κοντά στο Marble Arch, είναι διακοσμημένο  με fusuma panel, ένα αρκετά κοινό χαρακτηριστικό στους εσωτερικούς χώρους της Ιαπωνίας.

Το ξενοδοχείο που εδρεύει στο Λονδίνο έχει 82 δωμάτια. Η εταιρεία είναι έτοιμη να ανοίξει επίσης ξενοδοχεία στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και την Μπανγκόκ. Η Prince Hotels έχει επίσης ξενοδοχεία στη Χαβάη και την Ταϊβάν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Prince Hotels, Masahiko Koyama, το Λονδίνο είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς τουρισμού και επιχειρήσεων στην Ευρώπη και επίσης το σημαντικότερο οικονομικό κέντρο. Δήλωσε πως «είναι μια σπάνια ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα ξενοδοχείο εδώ και να έχουμε την τιμή να ξεκινήσουμε το νέο εμπορικό σήμα πολυτελείας«.

Σε σχέση με την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα στην πρωτεύουσα και τον φόβο του Brexit, δήλωσε ότι  «πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις και ο τουρισμός θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν στο Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες μέρες και δεν νομίζω ότι υπάρχουν θέματα που θα επηρεάσουν την επιχείρησή μας«.

Το Prince Akatoki σχεδιάστηκε από τους σχεδιαστές B3 του Λονδίνου. Το Toki, ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, εκτός από το The Mault Lounge & Bar, το οποίο θα διαθέτει μεγάλη ποικιλία Ιαπωνικού τσαγιού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σερβίρει ουίσκι και κοκτέιλ κατά τις νυχτερινές ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας