Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, 09:30 – 17:30, θα πραγματοποιηθεί το Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. Σποράδων – Σκιάθου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου & Λυκείου Σκιάθου, Πεζόδρομος Παπαδιαμάντη. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα του Σχολείου στη Σκιάθο
Την οργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες. Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής (επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου), που αναζητούν νέες γνώσεις και που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι.
 
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου «Ξένιος Ζεύς». Την ομάδα επαγγελματιών, που πλαισιώνουν την τοπική διοργάνωση ηγείται ο Local Ambassasor και δημοσιογράφος της περιοχής Νικόλαος Τζούμας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.
 

Δείτε ΕΔΩ για δηλώσεις συμμετοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας