Το Wolt Market συνεχίζει τη γεωγραφική του επέκταση, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την Πάτρα να είναι η τρίτη πόλη στην οποία είναι πλέον διαθέσιμο.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη δυναμική επέκταση της υπηρεσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το δίκτυο του Wolt Market εμπλουτίζεται με ακόμη ένα dark store που θα εξυπηρετεί όλη την πόλη της Πάτρας.

Οι πελάτες της Wolt στην Πάτρα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τα ψώνια του supermarket σε λίγα μόνο λεπτά στην πόρτα τους, καθημερινά αλλά και την Κυριακή, από τις 08:00 έως τις 00:00.

Εύκολα και γρήγορα, οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να περιηγηθούν στα ηλεκτρονικά ράφια της υπηρεσίας και να διαλέξουν ανάμεσα σε 2.000 κωδικούς, οι οποίοι ανανεώνονται τακτικά με νέες ετικέτες και μοναδικές προσφορές, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας των σύγχρονων νοικοκυριών.

Για το σκοπό αυτό, τα διαθέσιμα προϊόντα περιλαμβάνουν προϊόντα διατροφής, από φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση έως συσκευασμένα προϊόντα όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και μία ευρεία γκάμα αγαθών άλλων κατηγοριών, με προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης, καθώς και άλλα πολλά, μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές του supermarket σε μία άνετη και ξεχωριστή εμπειρία.

Οι συναλλαγές στη Wolt γίνονται με κάρτα ή με μετρητά, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν την ημέρα και ώρα παράδοσης που τους εξυπηρετεί. Το menu συνοδεύεται από φωτογραφίες διευκολύνοντας την επιλογή των προϊόντων, ενώ μέσω του live tracking της εφαρμογής είναι εφικτή η παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Μάλιστα σε περίπτωση που χρειαστεί οι πελάτες της Wolt στην Πάτρα έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία είναι έτοιμη να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, απαντώντας κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες η Wolt επενδύει στη δυναμική και συστηματική ανάπτυξη ενός δικτύου dark stores, το οποίο συμπληρώνει τις υπηρεσίες του online delivery προϊόντων λιανικής, ενισχύοντάς το με ολοένα και περισσότερες επιλογές μέσω του Wolt Market.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας