Το ξενοδοχείο Athens 21, πήρε άδεια δόμησης

Το ξενοδοχείο Athens 21, πήρε άδεια δόμησης και ανοίγει τις πύλες του σε λίγο καιρό στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στη μετασκευή κτιρίου γραφείων στο κέντρο της Αθήνας σε κατοικίες προχωράει, η εταιρεία Καΐρα, που αποτελείται από ομάδα μηχανικών και κατασκευαστών με ειδίκευση στον κλάδο των ξενοδοχείων, εξασφάλισε πρόσφατα την απαιτούμενη έγκριση δόμησης. Η συγκεκριμένη έγκριση αφορά κτίριο γραφείων, επτά ορόφων, με την εταιρεία να προχωρεί στη μετασκευή του σε ξενοδοχείο, που θα ονομάζεται, Athens 21 και θα αποτελείται από ανεξάρτητες κατοικίες. Σημειώνεται ότι στο υπόγειο και το ισόγειο θα δημιουργηθούν καταστήματα.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 21, με επιφάνεια κτιρίου τα 1.130 τ.μ., το ύψος κτιρίου είναι 25 μ., ενώ η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 200 τ.μ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η άνθηση του τουρισμού και η ύπαρξη σημαντικού αποθέματος εγκαταλελειμμένων κτιρίων στην καρδιά της Αθήνα εξακολουθεί να τροφοδοτεί την υλοποίηση νέων τουριστικών projects, αν και όλοι όσοι ζουν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και οι επισκέπτες του μπορούν εύκολα να δουν ότι η αστική του εικόνα έχει αλλάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας