Βόλος, Πήλιο, βίντεο

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου ανήρτησε βίντεο στα social media για να αναγγείλει την επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου. Με αυτή την κίνηση ο Δήμος επιχειρεί να δώσει ώθηση στην τουριστική κίνηση τόσο εντός της πόλης, όσο και στο Πήλιο.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Δήμος Βόλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνόδευε το βίντεο αναφέρει τα εξής:

«Είναι πραγματικά παράξενο, για έναν τόπο ζωντανό σαν τον Βόλο και το Πήλιο, έναν τόπο που καλοδέχεται τους επισκέπτες του κάθε μέρα του χρόνου, ο τουρισμός να έχει ημερομηνία εκκίνησης. Κι όμως, έχοντας περάσει μια δύσκολη περίοδο, η ημέρα για το βήμα αυτό ήρθε.

Αφιερώνουμε λοιπόν αυτές τις εικόνες σε όλους εκείνους που ετοίμασαν αυτό το βήμα. Τους τις αφιερώνουμε και τους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς συνεταιρισμούς και τους τοπικούς παραγωγούς, που ξαναθυμηθήκαν αυθεντικές συνταγές και ετοίμασαν με αγάπη τα τίμια και νόστιμα προϊόντα τους. Τους ανθρώπους των καταστημάτων μας, που μαζί με τον χώρο τους προσέχουν τις αμμουδιές, τις πλατείες των χωριών, τον τόπο μας. Τους ανθρώπους των ξενοδοχείων της πόλης μας και των χωριών μας, που με προσοχή και φροντίδα προετοίμασαν χώρους ασφαλείς για όλους. Ευχαριστούμε εκείνους, που παντρεύουν την αγάπη τους για την φύση με την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας οργανώνοντας νέες εμπειρίες για όλβίντεους. Εκείνους που ανυπομονούν να μας σερβίρουν τσιπουράκι με μεζέ και στρώνουν για εμάς ένα τραπέζι δίπλα στο κύμα και φυσικά εκείνους, που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες που θεωρούμε αυτονόητες.
Όλοι μοιράστηκαν τις δικές τους στιγμές μαζί μας κι εμείς τις παραδίδουμε σε σας, σαν μια απόδειξη και σαν μια υπόσχεση… πως κάπως έτσι ήρθε η στιγμή να είμαστε μαζί ξανά, να ζήσουμε ξανά αυτά που μας έλειψαν, να ταξιδέψουμε, να περπατήσουμε, να ανταμώσουμε ξανά. Αυτή η στιγμή ήρθε.

Ανοιχτά ξανά!»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο που δημιουργήθηκε για τον τουρισμό στην περιοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας