Βορείου Αιγαίου

Άγονος απέβη ο διαγωνισμός της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών υλοποίησης «Δράσεων Τουριστικής Προβολής Νησιών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 2018 – 2020», συνολικού προϋπολογισμού ύψους 1 εκατ. ευρώ, καθώς απορρίφθηκαν και οι τρεις προσφορές που κατατέθηκαν.

Πιο αναλυτικά η Ειδική Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού γνωμοδότησε ομόφωνα την απόρριψη των προσφορών των Next Com, Orange και της Ένωσης Εταιρειών Choose – Birdie ενώ σύμφωνα με τα πρακτικά, η προσφορά της Next Com απορρίφθηκε κατά τη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής. Οι προσφορές της Ένωσης Choose – Birdie και της Orange απορρίφθηκαν κατά τη διαδικασία ελέγχου των Τεχνικών Προσφορών.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή αποφάσισε τη ματαίωση του διαγωνισμού, ενώ την περίοδο αυτή μελετά τα διαδικαστικά για την επαναπροκήρυξή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράσεις που θα αναπτυχθούν από τον ανάδοχο, περιλαμβάνουν: branding προορισμών, αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας των νησιών της ΠΒΑ, ψηφιακό περιεχόμενο και αναμόρφωση μίγματος marketing, εκθέσεις τουρισμού, ενέργειες ATL (παραγωγή έντυπου υλικού, καταχωρίσεις, ραδιόφωνο) και εργαλεία αξιολόγησης δράσεων και επανασχεδιασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας