χειμερινοί προορισμοί

Σε άνοδο είναι οι χειμερινοί προορισμοί, όσον αφορά τις κρατήσεις όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Τελώνης, πρόεδρος των τουριστικών γραφείων Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Τελώνης αφού σημειώνει ότι οι χειμερινοί προορισμοί της χώρας θα κινηθούν με πολύ υψηλές πληρότητες, εστιάζει στα Καλάβρυτα και αναφέρει ότι ο προορισμός αναμένεται να αγγίξει το 100% στις πληρότητες των καταλυμάτων. Επιπρόσθετα είναι και ένας ιδανικός προορισμός και για μονοήμερες αποδράσεις, σημειώνοντας ότι ελέω χιονοδρομικού και νέων οδικών αρτηριών, επιτυγχάνεται η γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση.

Με τη σειρά της και η Πάτρα αναφέρει ο κ. Τελώνης θα κινηθεί ανοδικά στις διανυκτερεύσεις σε σχέση με τις άλλες χρονιές, αφού πλέον ο νέος οδικός άξονας Αθηνών-Πάτρας εξασφαλίζει γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση για τους εκδρομείς.

Με τη σειρά του, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, αποτελεί ισχυρό κίνητρο για επίσκεψη στην περιοχή, καθώς η γρήγορη και ασφαλή μετάβαση, αλλά και η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την τοπική ένωση ξενοδόχων, λειτουργεί προς όφελος των επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας