Η Χenia 2021 (27-29 Nοεμβρίου, Metropolitan Expo) θα αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου και θα αναδείξει τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το νέο μοντέλο του ελληνικού τουρισμού.

Μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών και κλυδωνισμών που βίωσε ο κλάδος της φιλοξενίας στη χώρα μας, οι προβλέψεις τοποθετούν την επιστροφή του τουρισμού του επιπέδου του 2019 στο δεύτερο μισό του 2022, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για τους ξενοδόχους να εστιάσουν στην ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των επιχειρήσεών τους, αλλά και στην είσοδό τους σε μία νέα εποχή.

Με ένα εύρος συμμετοχών που θα εκπροσωπήσουν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους οι οποίοι απευθύνονται στο ελληνικό ξενοδοχείο, η Xenia 2021 θα επανέλθει δυναμικά σε ένα, πλέον, περισσότερο ασφαλές και σταθερό περιβάλλον και θα συνεισφέρει καταλυτικά στην ανάδειξη της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Τη στήριξη των επιχειρηματιών του τουρισμού στη διεξαγωγή της Χenia 2021επιβεβαιώνει μεγάλη online έρευνα, που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία το χρονικό διάστημα από 5/5/2021 έως και 12/5/2021, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.517 δυνητικών επισκεπτών της έκθεσης. Ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στήριξης στην κορυφαία εμπορική συνάντηση του κλάδου στέλνουν οι ξενοδόχοι, καθώς το σαρωτικό ποσοστό 84,5% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ σημαντική την πραγματοποίηση της έκθεσης Xenia 2021 για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας