2019

Άνοιξε τις πύλες της και σήμερα, τέταρτη και τελευταία μέρα η HoReca 2019 και ήδη χιλιάδες επαγγελματίες έχουν ξεκινήσει να έρχονται στο Metropolitan Expo, ενώ πλήθος εμπορικών συμφωνιών επισφράγισαν την τρίτη ημέρα λειτουργίας.

Πιο αναλυτικά με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε και την τρίτη ημέρα λειτουργίας της HORECA η προσέλευση επιχειρηματιών από κάθε σημείο της χώρας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Για ακόμα μία ημέρα, η υψηλή ποιότητα του επισκεπτικού κοινού, η άρτια διοργάνωση και οι καινοτομίες και οι πρωτότυπες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα special events της έκθεση, πρωταγωνίστησαν στα εγκωμιαστικά σχόλια θεσμικών παραγόντων και εκθετών.

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας