Αλλοτινό

Το λευκό κρασί Αλλοτινό προέρχεται από τις ποικιλίες Σαββατιανό και Ροδίτης, που καλλιεργούνται στην αμπελοοινική ζώνη της Αττικής και της Βοιωτίας.

Ένα χρυσοκίτρινο χρώμα αποτυπώνεται στο κρασί αυτό, με απαλές, πράσινες αποχρώσεις ενώ το άρωμα του είναι γεμάτο από φρεσκάδα, καθαρότητα και λεπτότητα με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού και η γεύση του χαρακτηρίζεται νευρώδης, νεανική και φρουτώδης με επίγευση που διαρκεί.

ΑλλοτινόΣημειώνεται ότι το λευκό Αλλοτινό μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά ψάρια, θαλασσινά, λευκά κρέατα, σαλάτες και ζυμαρικά. Σερβίρεται πολύ δροσερό, στους 8ο – 10ο C.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, με ισχυρή εξαγωγική παρουσία σε 35 χώρες της υφηλίου. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εδραίωση του ελληνικού ποιοτικού κρασιού διεθνώς.

Η εταιρία παράγει επώνυμα ελληνικά κρασιά, όλων των τύπων, σε διάφορες συσκευασίες. Δημιουργούνται στα Οινοποιεία της, σε όλη την Ελλάδα και συσκευάζονται στα εμφιαλωτήρια της Ελληνικά Κελλάρια στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκεται και η έδρα της.

Όλα τα οινικά προϊόντα της αποτελούν υπερήφανους πρεσβευτές της ελληνικής γης, του Έλληνα αμπελουργού και της σύγχρονης ελληνικής οινοποιίας, καθώς καλύπτουν άξια τις γευστικές απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας