Υψηλό διψήφιο ποσοστό αύξησης καταγράφει στις κρατήσεις για Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι ο γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος Alltours.

Αντίστοιχες αυξήσεις παρουσιάζουν και οι κρατήσεις για Αίγυπτο και Τυνησία, οι οποίες φαίνεται πως επιστρέφουν στην τουριστική αγορά της Γερμανίας.

Τα Κανάρια και η Ίμπιζα συμβάλλουν στο θετικό πρόσημο για το καλοκαίρι. Επίσης ισχυρή ανάπτυξη καταγράφει ο Alltours και στα ανεξάρτητα ταξίδια σε Ιταλία και Μάλτα.

Συνολικά, ο οργανισμός αναμένει για τη σεζόν 2016/17 ανάπτυξη 4,5%.

Κατά την παρουσίαση του νέου χειμερινού προγράμματος του τουρ οπερέιτορ, τα στελέχη του έκαναν λόγο για αύξηση πωλήσεων τη χειμερινή σεζόν 2016/17 κατά 3%, άνω των προσδοκιών και παρά το κλείσιμο της Τουρκίας. Όσο για τον ερχόμενο χειμώνα, ο τουρ οπερέιτορ έχει ετοιμάσει το εκτενέστερο χειμερινό πρόγραμμα στην ιστορία του, εφαρμόζοντας επιθετική πολιτική, και αναμένει αύξηση 5% σε έσοδα και πελάτες.

Toν ερχόμενο χειμώνα ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη Μαγιόρκα καθώς ο οργανισμός εκτιμά ότι η αύξηση της ζήτησης για τον προορισμό θα ανέλθει σε 10% σε σχέση με πέρυσι. Έτσι, θα προσφέρει, για πρώτη φορά, περισσότερα από 90 ξενοδοχεία, έναντι 65 πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας