Αριστοτελικός Περίπατος

Ο «Αριστοτελικός Περίπατος» μια ιδιαίτερη δράση που είναι σημείο αναφοράς για την ελληνική προώθηση στη Σκανδιναβία πραγματοποιείται από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Η συνεργασία του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας αναμένεται να έχει τη μέγιστη απόδοση ως προς την προωθητική ανταπόκριση της πρωτοβουλίας, την ίδια στιγμή που η διαδρομή έχει ήδη προσελκύσει ένα από τα μεγαλύτερα σουηδικά γραφεία περιπατητικού τουρισμού στην Ολυμπιάδα και την Ουρανούπολη. Ένα δεύτερο γραφείο εξετάζει τη δυνατότητα και την πιθανότητα έναρξης συνεργασίας με τοπικές ξενοδοχειακές μονάδες στο Χολομώντα, την Αρναία, την Ολυμπιάδα και την Ουρανούπολη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο το εύρος της σκανδιναβικής χερσονήσου ανακαλύπτουν μέσα από την δράση «Αριστοτελικός Περίπατος», ανάμεσα σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς την «πράσινη εναλλακτικότητα» του Αριστοτελικού Όρους ως τόπου φιλοξενίας κορυφαίων ευρωπαϊκών περιπατητικών διαδρομών ενώ ήδη από τις 25 Οκτωβρίου εμφανίζεται σε πάνω από 10 διαδικτυακές ταξιδιωτικές εκδόσεις του ευρωπαϊκού βορρά, ανάμεσα στις οποίες το Vagabong Σουηδίας, το Go Traveling Δανίας, κλπ.

Η συμβολή του Προαθωνικου Οργανισμού Τουρισμού

Η προώθηση του έργου των αριστοτελικών κοινοτήτων από τον Π.Ο.Τ. αποτελεί κορυφαίο τουριστικό πρόγραμμα, το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να αλλάξει την τουριστική ανθρωπογεωγραφία στην Ολυμπιάδα, να τοποθετήσει στο διεθνή τουριστικό χάρτη την ορεινή Βαρβάρα και τα Στάγειρα, να επεκτείνει ουσιαστικά την τουριστική περίοδο στην Ανατολική Χαλκιδική και να ανοίξει νέες τουριστικές αγορές, όπως η βρετανική, η βελγική, η σουηδική, η γερμανική και η αυστριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας