Η νέα εποχή για το Miraggio Thermal Spa Resort ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η παρουσία στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου “World Travel Market” ήταν εντυπωσιακή, αν κρίνει κανείς από το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερό του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού, κος Χάρης Θεοχάρης, αλλά και η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την αποστολή μας για τις προοπτικές της μονάδας, όπως επίσης και για τα επενδυτικά μας σχέδια για το μέλλον. 

Στους εκπροσώπους της πολιτείας εκφράστηκε η ανάγκη να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη πόλος έλξης περισσότερων αεροπορικών εταιρειών, γεγονός που θα οδηγήσει στην αύξηση των δρομολογίων που κατά συνέπεια θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής. 

Η νέα διοίκηση του Miraggio, κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Λονδίνου, επιχείρησε και πέτυχε ένα νέο άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Δυτικής Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κ.α.) με στόχο να προσελκύσει μεγαλύτερο όγκο τουριστών και να διευρύνει έτσι περισσότερο την πελατειακή της βάση. 

Στην ίδια λογική κινήθηκε η συμμετοχή του Miraggio και κατά τη διάρκεια της έκθεσης “Philoxenia” που πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 7-10/11 στη Θεσσαλονίκη. Το ενδιαφέρον του κοινού, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς, ήταν μεγάλο και το εντυπωσιακό περίπτερο του Miraggio ήταν το πιο πολυσυζητημένο της φετινής διοργάνωσης καθώς αντανακλούσε τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του  resort.

To επόμενο ραντεβού με επισκέπτες και tour operators ανανεώνεται για το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου στην Αθήνα, όπου το Miraggio Thermal Spa Resort θα δώσει το παρών στην έκθεση Xenia 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας