ΕΗΜΑ

Ο ΕΗΜΑ, ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος – Κύπρου απέκτησε νέο Πρόεδρο τον κύριο Πάνο Αλμυράντη ο οποίος διαδέχεται τον κύριο Στέφανο Στεφάνου.

Ο κ. Πάνος Αλμυράντης, είναι Γενικός Διευθυντής του 5* resort «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη από το 2010 και παράλληλα έχει βραβευτεί με την διάκριση του «Ευρωπαίου Διευθυντή».. Με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έχει αναλάβει την διεύθυνση ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Αλμυράντης ανέφερε

ότι θα κινηθεί με γνώμονα την δημιουργικότητα και την αμεσότητα, ενώ θα επιδιώξει την εξωστρέφεια και συνεργασία με όλες τις πλευρές με στόχο την ενίσχυση και την προσφορά στους ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με τον τομέα του τουρισμού.

Λίγα λόγια για την ΕΗΜΑ

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως στόχο την βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες. Σήμερα απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας