Ελληνικά Κελλάρια Οίνων

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και το κρασί Μελισσόμαντρα-Λευκό θα είναι χορηγοί τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Once upon a time, στον ανακαινισμένο χώρο της ιστορικής Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου στην γκαλερί που βρίσκεται στην πλατεία Κολωνακίου 20.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την άρρηκτη σχέση μεταξύ τέχνης και οίνου, συνοδεύοντας τα εγκαίνια της έκθεσης Once upon a time με το εξαιρετικής ποιότητας λευκό κρασί, Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς.

Ο λευκός οίνος Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς, μία μίξη των ποικιλιών Ασύρτικο και Ροδίτης, είναι ένα κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού.

Ελληνικά Κελλάρια Οίνων
“Μια νύχτα στην πόλη” Γιάννης Αδαμάκης

Η ομαδική έκθεση Once upon a time παρουσιάζει την ιστορία των καλλιτεχνών της Γκαλερί Ζουμπουλάκη και των εκθέσεών τους. Μια ιστορία αφηγούμενη από έργα τέχνης που το καθένα όρισε με τον δικό του τρόπο την εικαστική τους πορεία. Οι επισκέπτες θα θυμηθούν σημαντικές στιγμές από έργα που παρουσιάστηκαν στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη και θα δουν έργα που αφηγούνται την πορεία των καλλιτεχνών μέσα στον χρόνο. Καθώς τα έργα που θα εκτεθούν αποτελούν μέρος παλαιότερης δουλειάς των καλλιτεχνών -και εκτίθενται ξανά μετά από αρκετό καιρό- λειτουργούν ως αφηγηματικά ίχνη και αποτυπώματα της μνήμης, αποκτώντας συλλεκτικό χαρακτήρα.

Θα εκτεθούν έργα των: Ηώ Αγγελή, Γιάννη Αδαμάκη, Αλεξάνδρας Αθανασιάδη, Διαμαντή Αϊδίνη, Αλέξη Ακριθάκη, Νίκου Αλεξίου, Γιώργου Αυγέρου, Ν.Χ. Γκίκα, Μίλτου Γκολέμα, Γιώργου Γυπαράκη, Οδυσσέα Ελύτη, Γεώργιου Ζογγολόπουλου, Μαρίνας Καρέλλα, Χρήστου Κεχαγιόγλου, Χάρη Κοντοσφύρη, Γιάννη Κόττη, Τζένης Κωδωνίδου, Νίκου Λαγού, Γιώργου Λαζόγκα, Χάρη Λάμπερτ, Ι.Μόραλη, Κυριάκου Μορταράκου, Ξενοφώντα Μπήτσικα, Χρήστου Μποκόρου, Νίκου Νικολάου, Κοσμά Ξενάκη, Αχιλλέα Παπακώστα, Νατάσσας Πουλαντζά, Ιωάννας Ράλλη, Εδουάρδου Σακαγιάν, Κατερίνας Στεφανιδάκη, Takis, Νίκου Τρανού, Αλέκου Φασιανού, Μαρίας Φιλοπούλου, Μανώλη Χάρου, Κώστα Χριστόπουλου, Chryssa, Γιάννη Ψυχοπαίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας