ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ, με σχετική ανακοίνωση του αναφέρει ότι η Ελλάδα προβάλλεται δυναμικά από την αρχή του έτους στο αμερικανικό ταξιδιωτικό κοινό μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα προώθησης και προβολής που υλοποιεί ο Οργανισμός στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΤ συμμετείχε ως αργυρός χορηγός στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Βορείου Αμερικής «Νew York Times Travel Show 2019» στη Νέα Υόρκη που πραγματοποιήθηκε 25 έως 27 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, με περίπτερο σε προνομιακή θέση και με ειδικές προωθητικές ενέργειες μέσω της έκθεσης.

ΕΟΤΗ παρουσία του ΕΟΤ στην έκθεση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «πλαισιώθηκε και από διαφημιστική προβολή της χώρας μας στην καταξιωμένη εφημερίδα New York Times και στο υψηλής αναγνωσιμότητας περιοδικό New York Times Magazine», ενώ συνεκθέτες του ΕΟΤ στο περίπτερο της Ελλάδας ήταν φέτος οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, οι Δήμοι Ύδρας και Καβάλας και τουριστικές επιχειρήσεις.

Τον ΕΟΤ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΣ, Χαράλαμπος Καρίμαλης, που μαζί με τους εκπροσώπους άλλων οργανισμών από χώρες χορηγούς του θεσμού, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του «Νew Υork Τimes Travel Show 2019», όπως και στην τελετή λήξης των χρηματιστηριακών συναλλαγών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προς τιμή της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι στο ελληνικό περίπτερο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και χορευτικό πρόγραμμα από το Greek American Folklore Society.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας