Η συστηματική διείσδυση που επιχειρεί ο Δήμος Πάρου τα τελευταία χρόνια και η βελτίωση της προσβασιμότητας μετά την έναρξη λειτουργίας και του νέου αεροδρομίου κατέστησαν το νησί της Πάρου τουριστικό προορισμό προτεραιότητας για αρκετές ξένες αγορές.   

Η επιλογή του νησιού από την γαλλική αγορά για την διοργάνωση επίσκεψης γνωριμίας, (Fam Trip), η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και με το ελληνικό τμήμα της Εταιρίας Διαχείρισης Προορισμών “Heliades DMC”, αποδεικνύει εμπράκτως την υπεραξία του προορισμού. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, όταν 180 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από διάφορες πόλεις της Γαλλίας κατέφθασαν στην Πάρο, έτυχαν θερμής υποδοχής, ξεναγήθηκαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και μνημεία του νησιού και απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επίσης, κατά την παραμονή τους στο νησί πραγματοποιήθηκε εκτενής παρουσίαση της Πάρου ως τουριστικό προορισμό από τον διευθυντή της Εταιρείας  “Heliades DMC” στην Ελλάδα  κ. Μπραζόν.

Οι Γάλλοι τουρίστες παραμένουν σταθερά πιστοί στην Ελλάδα και στην Πάρο και τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης. Η Πάρος αποτελεί κύριο προορισμό τουριστών από την Γαλλία στις Κυκλάδες, ενώ δεν είναι λίγοι και οι Γάλλοι που διαμένουν μόνιμα στο νησί.

O Δήμος Πάρου συνεχίζει τη συστηματική προσπάθεια και την εργασία με στόχο την εδραίωση του νησιού ως τουριστικό προορισμό στις προτιμήσεις των καθιερωμένων, σταθερών και κύριων επί χρόνια ευρωπαϊκών αγορών, όπως η Γαλλική, καθώς και το άνοιγμα σε νέες, λιγότερο γνωστές αγορές.

Τέλος, ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά όλους τους επαγγελματίες που με κάθε μέσο βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας