Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώθηκε το 4ο wine symposium της εταιρείας Amfora Divine Wines την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Macedonia palace και η Segafredo Zanetti Hellas βρέθηκε εκεί.

Η έκθεση φιλοξένησε πλήθος επιχειρηματιών της εστίασης από την Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά, νέες και βραβευμένες ετικέτες κρασιών αλλά και ξεχωριστά premium προϊόντα ανάμεσα στα οποία και τις αρωματικές και ποιοτικές ποικιλίες καφέ Segafredo.

Η Segafredo Zanetti Hellas επιδιώκοντας να ενισχύσει την εξωστρέφεια της και την αναγνωρισιμότητα του brand και των προϊόντων της συμμετείχε δίνοντας δυναμικό παρόν με δικό της περίπτερο, παρουσιάζοντας τα προϊόντα της και ταξιδεύοντας τους επισκέπτες της έκθεσης στην γνήσια εμπειρία ιταλικού espresso. Η Segafredo Zanetti Hellas επικροτεί δράσεις όπως αυτή για την ανάπτυξη και προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και πάντα θα επιδιώκει να συμμετέχει, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της μέσα από γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Segafredo Zanetti Hellas, κ. Ιωάννης Σφακιανάκης συγχαίρει τη Amfora Divine Wines για την υπέροχη διοργάνωση και εύχεται ένα συνεχές αισιόδοξο μέλλον για όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας