Νέα δρομολόγια της Eurowings στην Ελλάδα

Η αεροπορική εταιρεία Eurowings, μέλος του Ομίλου Lufthansa, λανσάρει έναν διαγωνισμό καινοτομίας εν μέσω πανδημίας, με τον οποίο επιχειρεί να ενσωματώσει τις επιθυμίες και τις προτάσεις των επιβατών στις διαδικασίες εξυπηρέτησης στις πτήσεις και στο check in στα αεροδρόμια. Με το μότο “Ideas get wings – cha(lle)nge the future of travel”, η Eurowings καλεί όλους τους επιβάτες και τους συνεργάτες της να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μεταμορφώσουν το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών.

Είτε πρόκειται για νέα προϊόντα και υπηρεσίες εν πτήσει, είτε αλλαγμένες διαδικασίες εξυπηρέτησης εδάφους κατά το check-in στα αεροδρόμια ή για καινοτόμες online υπηρεσίες στην εφαρμογή της εταιρείας, όλες οι νέες ιδέες και επιθυμίες είναι ευπρόσδεκτες και θα αξιολογηθούν τόσο από την Eurowings όσο και από την θυγατρική της Eurowings Digital για το κατά πόσο είναι εφικτές. Με αυτόν το διαγωνισμό η αεροπορική εταιρεία ρωτάει τους επιβάτες μέσω των social media, για το ποιες υπηρεσίες θα ήθελαν να παρέχει η Eurowings τόσο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την κρίση του κορωνοϊού.    

«Όσο δύσκολη και αν είναι η τρέχουσα περίοδος, θέλαμε να αξιοποιήσουμε το διάστημα της ταξιδιωτικής απαγόρευσης ώστε να κάνουμε την Eurowings ακόμη πιο φιλική στον επιβάτη για την μετα-κορωνοϊού εποχή», σχολίασε ο Jens Bischof, CEO της Eurowings.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν τις ιδέες τους στην ιστοσελίδα της Eurowings σε αυτόν τον σύνδεσμο μέχρι και τις 13 Μαΐου. Οι καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού θα εφαρμοστούν από την εταιρεία το συντομότερο δυνατόν στη πράξη. Η αεροπορική εταιρεία θα επιλέξει τον νικητή του διαγωνισμού στον Σεπτέμβριο του 2020 και θα κληρώσει δώρα για τους συμμετέχοντες.

Τα κριτήρια για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό καινοτομίας είναι απλά: όλες οι ιδέες που θα προταθούν πρέπει να προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους επιβάτες. Για παράδειγμα, να εξασφαλίζουν ότι όλοι οι επιβάτες θα αισθανθούν και πάλι άνετα σε όλες τις πτήσεις, ακόμη και μετά την πανδημία και να κλείσουν τις επόμενες διακοπές τους με ανυπομονησία. Επίσης, οι ιδέες θα πρέπει να εφαρμόζονται γρήγορα, ει δυνατόν μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας