ΑΒ Βασιλόπουλος, Φεστβάλ Αγάπης,

Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ που αναδεικνύει το πνεύμα των ημερών διοργανώνουν φέτος τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Bασιλόπουλος σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Ειδικότερα οι δύο φορείς μας προσκαλούν σ’ ένα διήμερο φεστιβάλ αγάπης και προσφοράς, για να μοιράσουμε από κοινού στιγμές χαράς στα παιδιά και στις Οργανώσεις Home Project και «Φίλοι του Παιδιού».

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη… να μας αγκαλιάσει με την αγάπη του», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένες δράσεις, μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του διήμερου φεστιβάλ είναι:

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00

  • Εργαστήρι με Χριστουγεννιάτικες υγιεινές λιχουδιές: Μαζί με τον chef, Γιώργο Τσούλη, και τους εκπαιδευτικούς του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας, τα παιδιά θα πλάσουν χριστουγεννιάτικα υγιεινά τρουφάκια για τα ίδια και για τα παιδιά των δύο Οργανισμών και θα τα τοποθετήσουν σε ειδικό Χριστουγεννιάτικο κουτί μαζί με την προσωπική τους ευχή!
  • Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι με οικολογικά στολίδια: Τα παιδιά θα μάθουν πώς να προστατεύουν το περιβάλλον και θα ζωγραφίσουν οικολογικά στολίδια για πιο «Πράσινα» Χριστούγεννα.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 11:00-14:30

Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας συνεχίζονται και την Κυριακή για μικρούς και μεγάλους και στην «παρέα» προστίθενται και τα παιδιά των Οργανώσεων “Home Project” και «Φίλοι του Παιδιού», τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες και να γιορτάσουν μαζί με τον chef, Γιώργο Τσούλη.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ, όλα τα παιδιά θα πάρουν ένα γλυκό δώρο, τα handmade γλυκίσματα από τους μικρούς «Αϊ Βασίληδες» του Σαββάτου, ενώ, ταυτόχρονα, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικα δώρα και βασικά είδη διατροφής τα οποία αντιστοιχούν σε 2.000 «Δώρα Αγάπης» για τις ανάγκες των δύο Οργανισμών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας