Τα τελευταία χρόνια έρευνες σε όλο τον κόσμο, έχουν δείξει ότι όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων αντικαθιστά τουλάχιστον ένα γεύμα της ημέρας με κάποιο snack. Η έλλειψη χρόνου, η ευκολία, η πληθώρα των προσφερόμενων επιλογών συμβάλλουν, μεταξύ άλλων, στη επέκταση αυτού του φαινομένου. Ταυτόχρονα όμως οι περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν διατροφικά προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές του δίπτυχου υγεία και ευεξία.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλησε να ανταποκριθεί στην παραπάνω καταναλωτική τάση δημιουργώντας τα ΑΒ Food tours. Όπως τονίζει η εταιρεία τα AB Food Tours αποτελούν μια γευστική περιπέτεια που έχει στόχο να προτείνει και να προσφέρει ιδιαίτερες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες, με το σύνθημα «Let’s Snack», έχουν έρθει στα ΑΒ τα πιο λαχταριστά αλμυρά και γλυκά σνακ.

Τα ΑΒ Food Tours, ξεκινούν από την Ελλάδα για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης, να ανακαλύψουν και να φέρουν σε επιλεγμένα καταστήματα, 62 από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές σνακ για κάθε ώρα της ημέρας, που υπόσχονται μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε όσους τα επιλέξουν.

Εκλεκτές σοκολάτες με ιδιαίτερες γεμίσεις, τραγανά γλυκά και αλμυρά ποπ κορν, σπάνιοι ξηροί καρποί με εξωτικές γεύσεις, λαχταριστά αλμυρά και γλυκά μπισκότα, είναι μερικές από τις πεντανόστιμες επιλογές που διατίθενται στα ειδικά stands επιλεγμένων καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας