Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιεί φέτος το Οινοποιείο Στροφιλιά, που περιλαμβάνει εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα η πρόσκληση που απευθύνει η εταιρεία για την γιορτή έχει ως εξής:

Φέτος στη Στροφιλιά υποδεχόμαστε τον Άγιο Βασίλη μαζί με τα ξωτικά του.
Ο Άγιος Βασίλης με την κουδούνα του θα κυκλοφορεί ανάμεσα στα παιδιά, θα μοιράζει δώρα και θα αφηγείται ιστορίες από τον Βόρειο Πόλο. Παράλληλα το Ξωτικό του Άι-Βασίλη θα μεταμορφώσει τα παιδικά προσωπάκια με μοναδικά Face Painting και θα δημιουργήσει μαζί τους Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Ονειροδρόμιο:

Έναρξη: 11:30 π.μ. και 13:30 μ.μ.
Διάρκεια: 120 λεπτά
Κατά τη διάρκεια της γιορτής στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας και ταυτόχρονα γευστική δοκιμή προιόντων της ελληνικής γης, όπως αλλαντικά, τυριά και άλλα εδέσματα από τα «Παραδοσιακά Προϊόντα της Ελληνικής Γης Σ. Μακροδημήτρης» και διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων και παραδοσιακές πίτες από τον φούρνο «Δαμασές».

Ξενάγηση στα μυστικά του κρασιού

Οι οινολόγοι μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα σας μυήσουν στα μυστικά της οινοποίησης μέσα από τις ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του οινοποιείου.
Έναρξη: 11:00 π.μ. και 4:00 μ.μ.
Διάρκεια: 5 ώρες

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας