Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 8ου Παγκρήτιου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής – super market το οποίο ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.

«Προτεραιότητα της Περιφέρειας Κρήτης είναι να κάνει πράξη τη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό. Θέλουμε να αναδείξουμε τα προτερήματα της κρητικής κουζίνας και των κρητικών προϊόντων, για να υπάρξουν ανταποδοτικά οφέλη για τους παραγωγούς και την τοπική κοινωνία» ανέφερε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα Μανώλης Χνάρης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Σωμαράς, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου ανέφερε: «Η κρητική κουζίνα και διατροφή θα πρέπει να υπάρχουν σε όλα τα ξενοδοχεία, σε όλα τα καταλύματα της Κρήτης, αλλά κι αν γίνεται και της χώρας συνολικά».

Ο Μανώλης Αλιφιερακης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου τόνισε: «Το forum συμβάλλει στην ανάδειξη των κρητικών προϊόντων και στην αναβάθμιση του τουρισμού. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα συμμετοχές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας