Ένα νέο μενού γευσιγνωσίας με θαλασσινά σας περιμένει στο κομψό παραθαλάσσιο εστιατόριο Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Απολαύστε ένα πολυτελές μενού πέντε πιάτων που τιμά τους καρπούς του Αιγαίου πελάγους και τους «παντρεύει» αρμονικά με ένα Ασύρτικο κρασί, επιλεγμένο για να ενισχύσει το κάθε πιάτο και να αναδείξει την πιο εντυπωσιακή ποικιλία λευκών σταφυλιών της Ελλάδας.

Γηγενής ποικιλία του ηφαιστειακού εδάφους της Σαντορίνης, το  Ασύρτικο καλλιεργείται πλέον ευρέως σε όλη τη χώρα, με αμπελώνες στην Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα, που παράγουν μοναδικά αρωματικά και έντονα κρασιά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε πιάτο σε συνδυασμό με ένα Ασύρτικο κρασί από διαφορετικές περιοχές.

H vintage αισθητική και η εκλεπτυσμένη κομψότητα του χώρου του εστιατορίου Pelagos ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία, χάρη στη φινέτσα του διεθνώς αναγνωρισμένου Σουηδού designer Martin Brudnizki.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το μενού γευσιγνωσίας πέντε πιάτων προσφέρει στους επισκέπτες τους καρπούς της ελληνικής θάλασσας, συνδυάζοντάς το με την πιο δυναμική και αγαπημένη ποικιλία Ελληνικών κρασιών.

  • Διαθέσιμο καθημερινά για δείπνο από 7μμ έως 1πμ.
  • 100 ευρώ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου του κρασιού.
  • Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας