Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φόρουμ Πανευρωπαϊκής νεανικής επιχειρηματικότητας «Startup Europe Week Crete» που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης σε Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο και Ηράκλειο, και οργάνωσε περιφερειακά στο νησί το Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας).

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται και στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα με στοχευμένες ενέργειες, πρωτοβουλίες και δράσεις, δίδοντας έμφαση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην εξειδίκευση κ.α.

Στο συνέδριο στα Χανιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης είχε συνάντηση με τους συνδιοργανωτές, μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την στήριξη της Περιφέρειας ενώ και ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την επιτυχημένη συνεργασία.

Ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε, ότι η συνεργασία στόχο έχει τη δημιουργία θετικού περιβάλλοντος στη νεανική επιχειρηματικότητα, ώστε οι ιδέες των νέων  μαζί / σε συνδυασμό με την έρευνα των Εκπαιδευτικών – Ερευνητικών Ιδρυμάτων του νησιού να μεταφερθούν και να υλοποιηθούν στην πραγματική οικονομία.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, μετέφερε στις εκδηλώσεις του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου, ο Γιώργος Αλεξάκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, στο χαιρετισμό του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε την προσπάθεια δημιουργίας του Τομέα των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων καθώς και τις προσπάθειες βελτίωσης του κλίματος Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη, από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε μάλιστα ότι «η Περιφέρεια Κρήτης ακούει και συζητάει με τους νέους και περιμένουμε ιδέες και προτάσεις τους προς υλοποίηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας