Η BAKLATSIDIS BROS βρίσκεται κοντά στον ξενοδόχο εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια.

Η BAKLATSIDIS BROS βρίσκεται κοντά στον ξενοδόχο εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια.

Η εταιρία BAKLATSIDIS BROS ανταποκρίνεται επάξια στις απαιτήσεις του Έλληνα ξενοδόχου, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, εργονομικού σχεδιασμού και εύκολης τοποθέτησης.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.000τμ. στη Θεσσαλονίκη κι έναν 5όροφο εκθεσιακό χώρο 2.000τμ. στην Αθήνα, BAKLATSIDIS BROS είναι δίπλα στους πελάτες της τους οποίους και στηρίζει σε οποιοδήποτε εγχείρημα.

Το showroom στην Αθήνα

Η συνεργασία της BAKLATSIDIS BROS με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους, που αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, όπως μπανιέρες και υδρομασάζ Carron Bathrooms, είδη υγιεινής G.S.I., μπαταρίες La Torre, Eurorama, Flli Frattini, αξεσουάρ μπάνιου Geesa κ.α., εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα στο χώρο του μπάνιου.

Η BAKLATSIDIS BROS δεν σταματά στην πώληση αλλά συνεχίζει να φροντίζει τους πελάτες της με άψογο after sales service.

Σημειώνεται ότι η BAKLATSIDIS BROS δημιούργησε το τμήμα «Έργων και Προδιαγραφών» για τη σωστή διαχείριση των επαγγελματικών σας project, με σκοπό να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις στην κατασκευή ή την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών μονάδων και των ιδιωτικών έργων.

SHOWROOM

Θες/νίκη: 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Βασιλικών, Θέρμη, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310.463.003. 

Αθήνα: 17ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Ν. Κηφισιά, Αθήνα τηλ. 210.620.2003 www.baklatsidis.gr Email: projects@baklatsidis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας