Έρχεται η 5η Athens International Tourism expo

Αλλαγή ονόματος και πλεύσης για την GreekTourismExpo η διοίκηση της οποίας θέλοντας σαν δείξει το διεθνές στίγμα της στην τουριστική αγορά μετονομάζεται σε Athens International Tourism Expo.

Η έκθεση μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και ανοδικής πορείας κάνει το μεγάλο βήμα διευρύνοντας τους  επαγγελματικούς της στόχους και  μεγαλώνοντας το φάσμα των δραστηριοτήτων της. Με τον τρόπο αυτό και έχοντας σαν κέντρο  την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές (θεματικές-γεωργαφικές) αγορές επενδύοντας πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά και στις ξένες αγορές.

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 θα διοργανωθεί 7-9 Δεκεμβρίου, 2018, στο Metropolitan Expo και στοχεύει, να παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στον διεθνή τουρισμό, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας δίνοντας έμφαση στο Πολιτιστικό Τουρισμό και στον Τουρισμό Υγείας.

Στην 5η Athens International Tourism Expo αναμένεται να φιλοξενηθούν πάνω από 150 κορυφαίοι Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μ. Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας