Η Singapore Airlines γιόρτασε την εναρκτήρια πτήση της από τη Σιγκαπούρη προς στο Σιάτλ σε μια μη συμβατική και δημιουργική εκστρατεία μάρκετινγκ. Η αεροπορική εταιρεία χρησιμοποίησε τις δεξιότητες της νεαρής παραγωγού μουσικής του Σιάτλ, Chong the Nomad, για να δημιουργήσει ένα μουσικό βίντεο χρησιμοποιώντας τους ήχους του Airbus A350-900.

Η Alda Agustiano, επίσης γνωστή ως Chong the Nomad, είναι μια 23χρονη μουσικός ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα το Σιάτλ.

Η Singapore Airlines παρουσίασε αυτό το διαφημιστικό project στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να γιορτάσει την έναρξη των νέων αεροπορικών εισιτηρίων.

Η διαδρομή εξυπηρετείται από το Airbus A350-900 της Singapore Airlines, το οποίο σύντομα θα λειτουργεί και στη διαδρομή της Σιγκαπούρης προς Ουέλλινγκτον μέσω της Μελβούρνης. Το Airbus A350 έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλές σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες που επιθυμούν να εξυπηρετήσουν διαδρομές μακρινών αποστάσεων. Η Singapore Airlines μόνο έχει παραγγείλει συνολικά 67 μέχρι στιγμής.

Οι Singapore Airlines και η Chong the Nomad συνεργάστηκαν για να γιορτάσουν τη νέα αυτή διαδρομή καθώς το Σιάτλ έχει μια πλούσια ιστορία μουσικής δημιουργικότητας με διάσημους μουσικούς να προέρχονται από εκεί, όπως ο τους Jimi Hendrix, οι Nirvana, οι Pearl Jam και Macklemore.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Singapore Airlines, Campbell Wilson, δήλωσε:

«Με την έναρξη των πρώτων μας πτήσεων στο Σιάτλ, θέλαμε να είμαστε πιο διασκεδαστικοί και να τιμήσουμε με ένα σύγχρονο αφιέρωμα την κληρονομιά αυτή, δημιουργώντας μια μουσική που είναι εντελώς μοναδική«.

Το νέο κομμάτι με τίτλο «Non-Stop» αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας της Singapore Airlines με τίτλο «Seattle Sounds Even Better Now».

Το μοναδικό κομμάτι ήχου χρησιμοποιεί έναν αριθμό εγγεγραμμένων ήχων κατά τη διάρκεια της πτήσης, συμπεριλαμβανομένου του τυμπανισμού στο ελαστικό του A350, τα κλιπ ζώνης ασφαλείας, τον αεραγωγό και τα διάφορα χειριστήρια του πιλοτηρίου.

Η Singapore Airlines θεωρείται μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, προσφέροντας υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά αναβαθμίσεων στις τρέχουσες διαδρομές της καθώς συνεχίζει να επεκτείνει την παγκόσμια προσφορά της.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Singapore Airlines, David Lim, η αεροπορική εταιρεία πέτυχε διψήφια ανάπτυξη στην Ινδία τα τελευταία τρία χρόνια. Θα εξετάσει τώρα τρόπους για να αυξήσει την προσφορά του στην ταχέως αναπτυσσόμενη ινδική αγορά.

Τον Ιούλιο, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε αναβαθμίσεις 36 εκατομμυρίων δολαρίων στα Silver Kris και Kris Flyer Gold Lounges στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Changi 3.

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι θα πετάει απευθείας στις Μαλδίβες από τη Σιγκαπούρη χρησιμοποιώντας το Dreamlander 787-10.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας