Προκειμένου να καταβληθεί στους ωφελούμενους η τελική πληρωμή ποσού 250 € από το Πρόγραμμα ‘Επιταγής εισόδου για Νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας’, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πιστοποίησης, η οποία ξεκίνησε ήδη από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 από την PEOPLECERT, φορέα πιστοποίησης προσώπων διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ κατά ISO 17024.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης τεκμηριώνεται είτε από την έκδοση Πιστοποιητικού για τον ωφελούμενο είτε από τη συμμετοχή του ωφελούμενου σε δύο εξετάσεις πιστοποίησης (αρχική και επαναληπτική).

Προς το παρόν οι εξετάσεις αφορούν τους ωφελούμενους της ειδικότητας «Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών» σε εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά το Πάσχα, από την Πέμπτη 20 Απριλίου θα ενταχθούν και τα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα που θα καλύψουν όλη την Ελλάδα (οπωσδήποτε στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων όπου πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα κατάρτισης).  Οι ωφελούμενοι μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης στο εξεταστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί, ανεξάρτητα από την Περιφερειακή Ενότητα όπου πραγματοποιήθηκε η ενέργεια θεωρητικής κατάρτισης τους.

Η διαδικασία πιστοποίησης ωφελούμενων του Β’ Κύκλου (που έχουν ολοκληρώσει τη θεωρητική και την πρακτική) για την ειδικότητα «Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών» θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Απριλίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας