Καλιφόρνια

Επιτυχημένη ήταν η πρώτη παρουσίαση της Ελλάδας στην Καλιφόρνια με την ελληνική αποστολή να επιστρέφει με πολλά θετικά μηνύματα από τον αμερικανικό τουριστικό κλάδο.

To 2ο Greek Panorama Roadshow στην Αμερική ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε στρατηγική συνεργασία με την ASTA, και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού, καθώς είναι η πρώτη φορά που ελληνική επιχειρηματική αποστολή τρία από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Καλιφόρνια, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.

Συνολικά υπολογίζεται ότι κατά την διάρκεια του Greek Panorama πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA αποδεικνύοντας το έκδηλο ενδιαφέρον των Αμερικανών για την Ελλάδα.

Το δεύτερο ελληνικό roadshow τουρισμού στην Καλιφόρνια απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ελληνική παρουσία και ενημέρωση της Αμερικανικής τουριστικής αγοράς.

Σημειώνεται ότι η υλοποίηση του προγράμματος ανήκει στην διοργανώτρια εταιρία North Events με στρατηγικούς συνεργάτες την ASTA – American Society of Travel Advisors, και την FedHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, ενώ σημαντική υποστήριξη παρείχαν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στον Άγιο Φραγκίσκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας