Καραϊβική

Η Καραϊβική θεωρείται πως θα αποτελέσει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά – γεωγραφική περιοχή για την διεξαγωγή κρουαζιέρας σε διεθνές επίπεδο μέσα στο 2019.

Αυτό προέκυψε με βάση την ανάπτυξη της χωρητικότητας των επιβατών σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης που τιτλοφορείται: «2019 Cruise Industry News Annual Report».

ΚαραϊβικήΜάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία, η Καραϊβική αναμένεται να σημειώσει ένα ακόμη έτος-ρεκόρ, καθώς η ένταξη νέων όσο και μεγαλύτερων κρουαζιερόπλοιων στην εν λόγω γεωγραφική περιοχή λειτουργούν ενισχυτικά προς την κατεύθυνση της ζήτησης και της πληρότητας εκ μέρους των ενδιαφερομένων πελατών. Συγκεκριμένα, η χωρητικότητα σε επίπεδο επιβατών εκτιμάται πως θα αυξηθεί κατά 5% περίπου ή αλλιώς 500.000 άτομα. Μεγέθη τα οποία εμφανίζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενισχυμένα, έπειτα από την αύξηση της τάξεως του 7% κατά το 2018.

Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, η Carnival Cruise Line εξακολουθεί να παραμένει ο μεγαλύτερος «παίκτης» στην ευρύτερη αγορά της Καραϊβικής, ακολουθούμενη από τις Royal Caribbean International, Norwegian Cruise Line, Bahamas Paradise, Disney Cruise Line, MSC Cruises και Celebrity Cruises.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική έχουν χρονική διάρκεια 7 ημέρες, ενώ συνήθως ξεκινούν από μια σειρά homeports, όπως λ.χ. στην Φλόριδα, το Μαϊάμι, τον Κόλπο του Μεξικό, το Ακρωτήριο Κανάβεραλ κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας