Μύκονος

Για δεύτερη χρονιά η Μύκονος αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του 100% Hotel Workshop Tour στην Ελλάδα, με τα Boutique Ξενοδοχεία του προορισμού να βρίσκονται στο επίκεντρο των παρουσιάσεων.

Η Μύκονος αποτελεί αναμφισβήτητα τον κορυφαίο ελληνικό προορισμό, ενώ τα boutique ξενοδοχεία της περιοχής αποτελούν τα πλέον υποδειγματικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ετοιμάζει μια ιδιαίτερη διοργάνωση για την Τρίτη 4 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Saint John, με μια ειδική θεματολογία, που θα εστιάζει στην αύξηση των εσόδων από την πώληση των υπηρεσιών αλλά και στα τελευταία trends στο ξενοδοχειακό digital marketing.

Από τις παρουσιάσεις του Workshop δεν θα λείπουν όμως και οι ειδικές ενότητες σχετικά με τη βέλτιστη κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, και η παρουσίαση επιλεγμένων παραδειγμάτων που θα αναλυθούν σε διάλογο με το κοινό. Οι επισκέπτες επίσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα Case Studies από επιλεγμένες εταιρείες, που παρουσιάζουν καινοτόμες και χρηστικές λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα boutique ξενοδοχείο.

Με την ολοκλήρωση του 100% Hotel Workshop Tour στη Μύκονο, η Demand, διοργανώτρια εταιρεία του event αλλά και της premium έκθεσης για ξενοδόχους 100% Hotel Show, θα μεταφέρει για πρώτη φορά το Workshop και εκτός Ελλάδας. Η ομάδα της Demand, οι ομιλητές του Tour αλλά και η Hotelier Academy που κάνει το συνολικό curation, θα επισκεφθούν τη Λεμεσό παρουσιάζοντας το 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο, αναδεικνύοντας τη δυναμική του θεσμού και εκτός συνόρων.

Η είσοδος στο Workshop είναι δωρεάν για επαγγελματίες, και το κοινό μπορεί να πάρει το εισιτήριό του σε αυτό το link.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας