Μυρσίνη Λαμπράκη

Η Μυρσίνη Λαμπράκη διοργανώνει ημερίδα παρουσίασης και διαχείρισης του Ελληνικού χοίρου ως Ambassador της «Φάρμα Λαφιωτάκη» που τους εκτρέφει.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Mirsini Cookings Studio, στην οδό Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία και απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες και σεφ που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι και να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους πελάτες τους αλλά και σε ερασιτέχνες μάγειρες.

Σε αυτή την παρουσίαση θα γίνει μια λεπτομερή ανάλυση τόσο για τη διατροφική αξία του Μαύρου Χοίρου και τους λόγους που πρέπει να εντάξουμε το κρέας του στη διατροφή μας όσο και για την διαχείρισή του. Αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες της παρουσίασης είναι η διαχείριση, οι κοπές, οι ειδικοί τρόποι μαγειρέματος (για επαγγελματίες & ιδιώτες) και ψησίματος αλλά και η γευσιγνωσία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαύρος Χοίρος κατοικεί στην Ελληνική γη εδώ και περίπου 9.000 χρόνια, ενώ οι Μαύροι Χοίροι της «Φάρμας Λαφιωτάκη» εκτρέφονται σε μια μεγάλη ανοιχτή έκταση και τρέφονται ουσιαστικά με καρπούς της φύσης όπως τα βελανίδια. Πρόκειται για ένα κρέας που είναι πραγματικά αγνό καθώς η φιλοσοφία της φάρμας απέχει από τις πρακτικές των φαρμάκων και των αυξητικών ορμονών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας