ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στηρίζει την γυναικεία παρουσία στη Διοίκηση Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από την στην εσπερίδα της ΤΟΓΜΕ με τίτλο «Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις» στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συμμετείχε ως χορηγός στηρίζοντας την προσπάθεια του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) για τη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας στο χώρο της διοίκησης εταιρειών και την ενίσχυση της δραστηριοποίησής τους σε ηγετικές θέσεις εργασίας.

Με παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, όπως του κ. Γιώργου Μαρκοπουλιώτη, Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα και της κ. Νίκης Κεραμέως, Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνης Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συζητήθηκε εκτενώς η νέα εργασιακή κουλτούρα που ενθαρρύνει την τοποθέτηση γυναικών σε διοικητικές θέσεις προς όφελος των εκάστοτε επιχειρήσεων.

Στο βασικό πάνελ της εκδήλωσης έλαβε μέρος εκπροσωπώντας την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τη Eurocert η κ. Βασιλική Πιστιόλα, Αντιπρόεδρος της Agrino–ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ, ιδρυτικού Μέλους της Πρωτοβουλίας όπως επίσης και η κ. Πόπη Σκαγιά, Μέλος του ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της SKAG, συμμετέχοντας στον εποικοδομητικό διάλογο για τις απαραίτητες ενέργειες για την καθιέρωση της γυναικείας παρουσίας στις διοικητικές βαθμίδες των επιχειρήσεων. Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Agrino και η Eurocert επικροτούν την ισχυρή εκπροσώπηση των γυναικών στο χώρο της διοίκησης καθώς γνώμονας τους είναι οι ίσες ευκαιρίες αλλά και οι ίσες οικονομικές απολαβές για ισότιμες θέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας