Νέα ψηφιακή καμπάνια

Νέα ψηφιακή καμπάνια για τα Ιόνια νησιά υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Marketing Greece.

Δυο ψηφιακά αφιερώματα, δημιουργημένα με την τεχνική του storytelling και με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στις φημισμένες παραλίες των Ιονίων Νήσων αλλά και να αναδείξουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, το «χρώμα» και τις γεύσεις του κάθε νησιού που τα κάνει γοητευτικά και ξεχωριστά.

Με τίτλο «ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Σμαραγδί και απέραντο γαλάζιο γίνονται ένα», οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις γαλάζιες σπηλιές της Ζακύνθου, στα χωριά της Κέρκυρας, στη γαστρονομία της Κεφαλονιάς, στα «κρυμμένα» μυστικά της Λευκάδας και του Μεγανησίου, στη γαλήνη της Ιθάκης και στους ονειρεμένους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση του ενδιαφέροντος και της ελκυστικότητας των Ιονίων Νήσων ως τουριστικού προορισμού, προβάλλοντας τόσο τους φημισμένους όσο και τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς που προσφέρουν όμως μοναδική πρόταση αξίας.

Συγκεκριμένα η ανάδειξη των Ιονίων Νήσων υλοποιείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής το οποίο περιλαμβάνει:

  • Ανάπτυξη και προώθηση περιεχομένου σε 7 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Τούρκικα και Ρώσικα)
  • Ψηφιακή προβολή στην Κεντρική Σελίδα του Discovergreece.com (Top Story & Featured Story) αλλά και στις θεματικές ενότητες και τους αντίστοιχους προορισμούς
  • Καμπάνια προβολής στα Social Media του Discovergreece.com που σήμερα ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια followers
  • Video Promotion
  • Προβολή στο μηνιαίο Newsletter του Discovergreece.com
  • Αφιέρωμα Travel Blog Post «My view of Greece»
  • Ψηφιακή διαφήμιση και προώθηση σε επιλεγμένα ψηφιακά μέσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας